Servicii suplimentare

Servicii suplimentare

Evenimente complete, cu un singur apel!

Timișoara Convention Center găzduiește sub același acoperiș furnizorii esențiali organizării oricărui tip de eveniment, de la workshop-uri restrânse, întâlniri de afaceri, momente festive sau alte speciale care vă vin în minte. De aceea, primul pas este contactarea consultantului!

timisoara-convention-center timisoara-convention-center timisoara-convention-center timisoara-convention-center timisoara-convention-center
Logistica (diversitate) multimedia

Logistica (diversitate) multimedia

Oferim servicii de logistică de ultimă generație, cu suport atât din partea echipamentelor AV, luminilor ușor personalizabile, plasme și ecrane LED impresionante, cât și din partea personalului calificat, care asigură funcționalitatea traducerilor simultane.

aeroport

Transfer de la aeroport

Transferurile spre Timișoara Convention Center de la aeroporturile din apropiere, Timișoara, Budapesta, Belgrad sau Viena, se fac fie cu un minibus Mercedes Vito 7+1, fie cu mașini Deluxe sau limuzină, în funcție de nevoile evenimentului. 

Servicii Catering

Servicii Catering

Serviciile de catering furnizate de TmCC acoperă o paletă largă de gusturi. De la pauzele de cafea, până la mese principale, cocktail sau meniuri festive, fiecare detaliu este gândit pentru a vă oferi confortul unei experiențe desăvârșite.

Servicii de transport

Servicii de transport (turism local)

Excursiile în împrejurimi sunt organizate în funcție de cerințele dumneavoastră și pot avea o complexitatea diferită, în funcție de timpul acordat. Veți călători cu ajutorul autocarelor de ultimă generație, cu același confort pe care vi-l promitem încă de la începutul colaborării.