Despre noi

Despre noi

Timișoara Convention Center

Timișoara Convention Center aduce, în zona de vest a României, o construcție care se lasă modelată de nevoile dumneavoastră. Cu totul personalizabile, spațiile care găzduiesc până la 2000 de locuri sunt deschise creativității. — Combinați și distribuiți sălile, cu ajutorul consultantului nostru, astfel încât ideile să devină realitate!

Designul modern, conceput de Sundukovy Sisters, creatoarele unor lucrări precum: Boutique Hotel Le Louis Versailles Château MGallery By Sofitel, Marriott Moscow sau Concept for DoubleTree by Hilton Brussels, aduce o abordare minimalistă, care pune în lumina potrivită atât întâlnirile de afaceri, cursurile și dezbaterile, proiectele inovative, cât și evenimentele de tipul nunților sau ceremoniilor fastuoase. — Construiți și organizați momente, între funcționalitatea liniilor curate și căldura texturilor naturale!

timisoara-convention-center timisoara-convention-center
timisoara-convention-center timisoara-convention-center timisoara-convention-center timisoara-convention-center

Designed to Inspire

Poziționarea strategică, în centrul istoric al Timișoarei, oferă accesibilitatea atât către efervescența orașului, cât și comoditatea de a fi aproape de hotelurile de top și de locuri de parcare sigure. Cu toate acestea, odată închise ușile, o nouă lume vă întâmpină. — Analizați și acționați, într-un cadru sigur și plăcut!

Brand Philosophy, Misiune, Viziune, Valori

Misiune: Timișoara Convention Center a fost conceput ca un spațiu de suport pentru diversitatea culturală. Pornește ca un punct de întâlnire local, care își propune să aducă evenimente inspiraționale internaționale. Aici se întâlnesc farmecul timpului trecut, puterea prezentului și originalitatea viitorului.

Viziune: Timișoara Convention Center se plasează ca unul dintre punctele de interes din infrastructura unui oraș modern, capabil să primească milioane de turiști anual, care să se bucure de evenimente culturale, educaționale și sportive.

Valori: Timișoara Convention Center susține comunitatea, prin crearea unor punți stabile între nevoi și soluții. Comunicarea transparentă, analiza amănunțită a riscurilor și responsabilitatea acțiunilor sunt principalele caracteristici ale strategiei de dezvoltare sustenabilă.