O nuntă de vis, în inima orașului

O nuntă de vis, în inima orașului

Made for each other

În doi, totul este mai ușor. Serviciile noastre sunt în așa fel gândite încât să comunice și să răspundă nevoilor nunții. În mijlocul orașului, cu parcare subterană și acces discret către spațiile de cazare din Hotel Timișoara, deschidem cuplurilor un tărâm de poveste.

Designul curat, elegant, pregătit să primească nuanțele poveștilor de iubire este completat de variații de meniuri care să satisfacă orice gust, iar dacă preparatele pot să fie ușor create în jurul dorințelor, ne-am asigurat că și servirea este la fel de adaptabilă, prin posibilitatea opțiunii bufet.

Deciziile importante se iau împreună. Consultanții noștri sunt deschiși nevoilor, iar pentru că momentele copleșitoare, uneori, sunt inevitabile, sunt special antrenați să găsească soluții cu ușurință și să ofere perspective multiple, cu variante fezabile, în funcție de impediment.

Celebrează iubirea, în inima orașului, alături de toți cei dragi, fie că vorbim despre un eveniment cu 250 de persoane, pe care îl putem găzdui cu ușurință, fie de unele mai mici, încurajate de designul modular al sălilor. Programează o vizită, pentru a înțelege totul!

Contact:
office@tmcc.ro

Parteneri

Încercăm să-ți facem momentele organizării mai ușoare, prin recomandarea unor furnizori de încredere, care să ni se alăture în conturarea unei nunți spectaculoase.

Hotel Timișoara

Hotel Timișoara completează experiența unei nunți în centrul orașului printr-un cadru intim și confortabil, camere cu design modern și posibilitatea unui balcon cu vedere spre farmecul istoric, specific Timișoarei. Accesul către oricare dintre aripile hotelului, atât cea de 4*, cât și cea de 5* este discret, cele două clădiri fiind conectate.

Eden – Florărie

Aranjamentele Eden poartă un farmec aparte, prin atenția deosebită acordată detaliilor, dar și prin alegerile cromatice surprinzătoare sau varietatea de plante și flori disponibilă. Pasiunea, dedicarea și dorința de a oferi bucurie sunt valorile care stau la baza poveștii unor buchete de poveste, care să se potrivească poveștii voastre de iubire.

SisDesign Dressmakers

Sis Design explorează diferitul și acordă timp descoperii unicității mireselor care le calcă pragul atelierului, în așa fel încât rochiile să evidențieze personalitatea purtătoarei. Cu delicatețe și simplitate, reușesc să aducă împreună detalii desăvârșite, care, în cele din urmă, surprind sclipirile poveștilor de iubire.

Felix Ramiro

Felix Ramiro își dedică timpul creării unor ținute din țesături fine, care să contureze siluetele bărbaților, prin încadrarea în culorile potrivite, prin forme atent alese și accesorii care, prin simplitate, scot în evidență extraordinarul. O echipă de consultanți te ghidează prin multitudinea de modele, în așa fel încât fiecare detaliu să vorbească despre tine.

Rodica Costea Royal Concept

Rodica Costea Royal Concept oferă femeilor un plus de strălucire, prin accesorii care să potențeze farmecul evenimentelor speciale. Eleganța și simplitate sunt și de această dată elementele pe care puterea feminității se bazează, ocazie prin care fiecare ținută capătă un plus de personalitate.